Over ons

In 1999 startte Kees Krooneman Kroon Hydrauliek BV. Later is de naam veranderd naar Krooneman Hydrauliek BV. Gestart met het repareren van hydrauliek installaties, zijn wij gegroeid naar de volledige revisie en bouw van cilinders. Onder de leiding van Kees is Krooneman Hydrauliek BV begonnen met het buigen, aanleggen en ontwerpen van hydrauliek leidingen.

In 2018 hebben Gerwin Westerink (voormalig chef werkplaats) en Jelle den Hertog het bedrijf van Kees Krooneman overgenomen. Onder hun leiding heeft Krooneman Hydrauliek BV een nieuwe groei doorgemaakt, met een stevige focus op kwaliteit en service.Cilinderbouw en specifieke maatwerkoplossingen, waaronder specifiek draai- en freeswerk,  worden steeds belangrijker. Daarnaast zijn de activiteiten uitgebreid met olie analyses, zodat het rendement uit uw hydrauliek systemen steeds hoger wordt.

Neem contact op met de hydrauliek specialist.


Krooneman als vaste partner?

Stilstand van uw systeem of machine is géén optie. Op locatie, langs de weg of in het veld, waar u ook maar service of onderhoud nodig heeft.

Krooneman Hydrauliek BV verzorgt de oplossing voor uw probleem of storing.

Krooneman Hydrauliek BV luistert naar wat u wilt.
 

Neem contact op

Service of onderhoud plannen?

Functioneert uw machine of hydraulisch systeem niet meer naar behoren? Laat het controleren door Krooneman Hydrauliek. Plan uw onderhoud op tijd in, zodat u niet voor verrassingen komt te staan in uw dagelijks werk. Preventief onderhoud kan grote storingen, kapotte componenten én hoge kostenposten voorkomen!

Krooneman Hydrauliek BV luistert naar uw wens.

Plan een afspraak

Gerealiseerd vakwerk door jarenlange ervaring.