Hydrauliek

De activiteiten op hydrauliekgebied zijn onder te verdelen in:

  • Nieuwbouw en aanleg
  • Reparatie en onderhoud
  • Levering van onderdelen

Nieuwbouw en aanleg

Onze monteurs van de afdeling nieuwbouw werken veel op locatie in binnen- en buitenland. Ze installeren de systemen op de machines die de klant bouwt of ze sluiten de machine aan op de plek waar die moet gaan werken. Het komt voor dat het complete systeem uit eigen werkplaats komt, maar het gebeurt ook dat de klant bepaalde componenten aanlevert en dat wij de aansluiting verzorgen. Om dit op een kwalitatief zeer hoog niveau te kunnen doen beschikken we over de modernste buig- en montagemachines voor leidingen en slangen. Deze machines nemen wij mee op locatie zodat alle onderdelen ter plekke op maat gemaakt kunnen worden.

Reparatie en onderhoud

Wij onderhouden en repareren alles waarop een hydraulieksysteem zit. Dat kan preventief onderhoud zijn, het vervangen van filters, het analyseren en/of vervangen van de hydrauliekolie, maar ook het oplossen van storingen. Dit is heel divers; van het vervangen van een kapotte hydrauliekslang tot het herstel van een complex systeem met een storing. Aan de hand van het hydrauliekschema analyseren en meten we om zo een storing te lokaliseren. We beschikken over compleet ingerichte servicebussen. Hiermee worden op locatie storingen gevonden en defecte onderdelen gerepareerd. Er is één bus die speciaal ingericht is met een complete voorraad slangen en koppelingen. We kunnen dus op locatie adequaat helpen als er een kapotte hydrauliekslang vervangen moet worden.

Levering van onderdelen

In ons magazijn hebben wij een grote voorraad aan onderdelen. Daarnaast kunnen wij een breed scala aan onderdelen,van alle gangbare merken, bestellen. Wij hebben, door heel Europa, een netwerk van leveranciers. Hierdoor kunnen wij uw onderdelen snel en tegen een concurrerende prijs leveren. Wij leveren bijvoorbeeld: pompen, ventielen, filters, hydrauliekslangen, leidingen en koppelingen, snelkoppelingen, afsluiters, flenzen, leidingbeugels, enz. Ook komt het voor dat wij speciale onderdelen in onze werkplaats (na)maken.

208