Altijd bereikbaar geeft vertrouwen.

Cilinderbouw

Krooneman Hydrauliek BV is de specialist op het gebied van cilinderbouw. Wij bouwen nieuwe cilinders maar verzorgen ook revisie van hydrauliekcilinders. Van een idee of tekening, tot een mooi eindproduct met een uitstekende kwaliteit. Een enkelwerkende hydraulische cilinder of een dubbelwerkende hydraulische cilinder?  Speciaal voor u heeft Krooneman Hydrauliek BV moderne machines aangeschaft en verspanen wij onderdelen voor u. Zo kunnen wij cilinders op de door u gewenste maat samenstellen. Krooneman Hydrauliek BV heeft een grote voorraad van uitstekende basismaterialen en kan zodoende snel voor u produceren of reviseren.

Gelenklager hydrauliek cilinder

Nieuwbouw van cilinders

Machinebouwers en apparatenbouwers komen bij ons met een tekening van de gewenste cilinder. Waar nodig adviseert en ontwikkelt Krooneman Hydrauliek BV deze cilinder verder voor u. Belangrijk is het dat u een werkende oplossing heeft. Cilinders worden gemaakt in verschillende maten met boringen van Ø30mm tot en met een boring van Ø300mm en met slaglengtes van 10mm tot 6000mm. Desgewenst worden de cilinders gestraald en gespoten in de door u gewenste RAL kleur.

Omdat Krooneman Hydrauliek BV deze onderdelen in eigen beheer bouwt en produceert zijn onze levertijden kort. Kernwoorden zijn: service, flexibiliteit en kwaliteit.

Revisie en reparatie
 

Het reviseren, onderhouden en repareren van cilinders doet Krooneman Hydrauliek BV dagelijks. Wij beoordelen en adviseren of er een reparatie of revisie gedaan kan worden of dat een nieuwe cilinder nodig is. Het spreekt vanzelf dat u uw machine weer snel aan de slag wilt hebben. Er wordt alles aan gedaan om de reparatie of revisie snel en vakkundig uit te voeren. Vaak wordt uw kapotte cilinder nog op de dezelfde dag gerepareerd.
Ook adviseert Krooneman Hydrauliek BV welke afdichtingen en geleidingen er voor uw cilinders geschikt zijn. De meeste afdichtingen voor cilinders worden op korte termijn geleverd of zelfs in voorraad gehouden. Krooneman Hydrauliek BV is leverancier van diverse soorten telescoop cilinders voor toepassingen in de landbouw, logistiek of overige industrieën.

Nieuwbouw cilinder maatwerk

Altijd bereikbaar geeft vertrouwen.

Neem contact op met de hydrauliek specialist.


Krooneman als vaste partner?

Stilstand van uw systeem of machine is géén optie. Op locatie, langs de weg of in het veld, waar u ook maar service of onderhoud nodig heeft.

Krooneman Hydrauliek BV verzorgt de oplossing voor uw probleem of storing.

Krooneman Hydrauliek BV luistert naar wat u wilt.
 

Neem contact op

Service of onderhoud plannen?

Functioneert uw machine of hydraulisch systeem niet meer naar behoren? Laat het controleren door Krooneman Hydrauliek. Plan uw onderhoud op tijd in, zodat u niet voor verrassingen komt te staan in uw dagelijks werk. Preventief onderhoud kan grote storingen, kapotte componenten én hoge kostenposten voorkomen!

Krooneman Hydrauliek BV luistert naar uw wens.

Plan een afspraak

Gerealiseerd vakwerk door jarenlange ervaring.