Cilinderbouw

In onze werkplaats in Nunspeet hebben wij ons gespecialiseerd in de nieuwbouw en revisie van hydrauliekcilinders. Hiervoor beschikken wij over een serie moderne verspanende machines waarmee wij de onderdelen produceren. Ook hebben wij een grote voorraad basismaterialen zodat we snel kunnen produceren.

Nieuwbouw.

Diverse machine en apparatenbouwers komen bij ons met een overzichtstekening van de gewenste cilinder. Wij ontwikkelen de cilinder verder uit, maken desgewenst een tekening voor goedkeur en de cilinder gaat in produktie. De afmetingen van de cilinders zijn heel divers. We hebben de laatste jaren cilinders gemaakt met een boring van Ø30mm tot en met een boring van Ø300mm en met slaglengtes van 10mm tot 6000mm. De cilinders kunnen ook gestraald en gespoten worden in het door u gewenste systeem en in de door u gewenste kleur.

Ook komt het voor dat wij hier cilinders ter reparatie aangeboden krijgen die niet meer te repareren zijn. Deze worden dan exact nagemaakt zodat ze weer op uw machine passen.

Omdat wij de onderdelen in eigen beheer produceren en omdat onze instelling flexibel is zijn onze levertijd zeer kort.

Revisie en reparatie.

Het reviseren en repareren van cilinders is voor ons dagelijks werk. Soms is alleen het vervangen van de afdichtingen genoeg, maar vaak is er meer aan de hand.Wij beoordelen de onderdelen en adviseren welke delen vervangen moeten worden. Meestal wordt er vooraf een prijsafspraak gemaakt voor de reparatie. En, het spreekt vanzelf dat u uw cilinder zo snel mogelijk terug wil. Uw machine moet draaien. De reparatietijd wordt met de klant besproken en het gebeurt vaak dat de cilinder de volgende dag al weer klaar is.

210